”Som professionell golfspelare sätts mycket tryck på kroppen då miljontals bollar har slagits och satt stress på rygg axlar knän o höfter. Vid ett tillfälle fick jag stora problem med mina höfter och då gick jag till Karin för första gången. Med hennes kunskap och behandling gick det snabbare än väntat att komma tillbaka till full funktion. Karin undersökte på mina besvär med nya ögon och såg orsaken bakom. Redan efter första behandlingen kändes det otroligt mycket bättre. Jag kan starkt rekommendera Karin till dig med både små och stora besvär där inte allmänvården, massörer eller kiropraktorerna har hjälpt”.

/Rikard Karlberg professionell golfare

 

”Karin har hjälpt min kropp tillbaka till balans och egen läkning när den stundtals har ”halkat av banan.” Hon möter mig alltid med stor närvaro och är genuint intresserad av att lösa mina problem. Under behandlingen är hon oerhört kompetent och säker. Jag upplever en behandling av Karin som ett gediget hantverk. Det märks att hon älskar det hon gör och att få hjälpa! Dessutom delar hon alltid med sig av ny information och rekommenderar andra behandlingar vilket är en styrka”.

Som person upplever jag henne som oerhört varm, omsorgsfull och äkta!

Jag kan Varmt rekommendera Karin”!

Victoria Stridh, Samtalsterapeut/Yogainspiratör

 

”Jag har varit på behandlingar hos flera olika terapeuter, men känner aldrig att det faktiskt gjort någon skillnad. När jag gick till Karin så var det skillnad. Hon ser till helheten och behandlar inte bara precis där man tycker att man har ont. Hon ser vart problemet startat ifrån och ger mig ny förståelse för min kropp. Jag har haft skador ifrån ridning och även stress som skapar spänningar i hela kroppen. Väl på behandling är det hemskt då hon alltid hittar alla onda små punkter. Men efteråt så känns det alltid fantastiskt när det onda släpper! Finns ingen annan som jag skulle välja längre för behandling!”

/ Caroline, Ryttare och arbetande på Sjöfartsverket

 

”Jag fick behandling av Karin första gången för ca 1,5 år sen, då med en trasig hälsena. Efter denna behandling har hon hjälpt mig med nacke, rygg och höfter. Jag har alltid blivit väl bemött, professionellt behandlad och detta med ett glatt humör.Karin följer alltid upp och ger goda råd såsom stretchövningar, träningstips.

Jag litar 100% på Karin och jag rekommenderar henne varmt.

Lyllos er som kommer få behandling henne.”

/ Therese butiksarbetande

 

”Väldigt nöjd efter mina behandlingar!
Professionell och mycket kompetent naprapat som jag varmt kan rekommendera.
Har fått hjälp med både nacke, rygg, armar o fötter. återkommer vid jämna tillfällen för att förebygga, och få nya träningsråd, en väldigt nöjd patient här! ”

/ Tina, Privatrådgivare på bank.

 

”Jag har varit med min rygg och nacke flera gånger hos Karin. Varje gång har jag fått fantastisk hjälp och lindring. Karin hittar problemet snabbt och vet alltid vad hon ska göra för att lösa det. Större engagemang och hängivenhet har jag inte sett hos någon som jobbar med liknande yrke. Trevlig är hon också!”

/ Sanna, Mamma crossfitutövare, Training & Development Specialist.

 

”Det går inte annat än att vara nöjd. Karin är lugn, professionell och lyssnar till dina besvär. Man får en behandlingsplan när hon har ställt en diagnos. Sen jobbar hon med sina kunniga händer, och redan efter första besöket kände jag en förbättring. Min nacke har aldrig varit så bra som efter jag varit hos Karin. Rekommenderar varmt ett besök.”

/ Gitte Butikschef

 

”Karin har varit den som kunnat behandla de skador som ingen annan kunnat råda bot på. I Karin får man en naprapat som använder sig av allt sitt kunnande för att hitta lösningar. Ställs hon inför nya problem är hon en person som söker efter svar i litteratur och andras kunnande. Karin strävar efter att ständigt utvecklas vilket gör henne till en väldigt kompetent naprapat. Hon har kunnat hjälpa mig med såväl skador jag haft som förberedelse inför träning. Jag kan varmt rekommendera Karin.”

/ Isa Lofti, Hovslagare, Islandshästkonsult och Tränare.

 

”Ett ryggskott, en tid hos Karin och sen var jag såld. Karin gör alltid det där lilla extra och ser samband mellan rygg och andra symptom som jag inte hade förstått hängde ihop. Min kropp är dessutom alltid lite stel och ibland får jag ryggskott. Men tack vare träning och regelbundna besök hos Karin har problemen varit puts väck sedan ett par år tillbaka.”

/Maria Teamchef Kentor

 

”Karin har hjälpt mig både med en axel som har bråkat med mig och under läkningstiden av ett  akut diskbråck.
Jag har alltid blivit bättre även om det alltid är kännbart under själva behandlingen:)
Karin kan kroppen, dessutom har hon också ett fint mänskligt bemötande och förmågan att ställa frågor så att behandlingen både blir djupare och mera läkande än
hos andra naprapat besökt.

Tack Karin för all hjälp i nöd!”
/Margaretha Haryana

 

”Karin räddade min Kanadaresa 2012. Karin är genuint intresserad av rörelseorganen och varför kroppen mår som den gör. När Karin träffat mig så har hon sökt efter roten till problemet och balanserat behandlingen genom direkt justering där det onda finns och var det uppkommit från. Inte minst akupunkturen som smärtlindring är suverän.”

/Bertil Nordberg 60år fd Byggnadssnickare

 
Boka tid